Megjelenések

Slayers Next

Cím: Slayers Next
Angol cím: Slayers Next
Japán cím: スレイヤーズNEXT
Egyéb cím(ek): -
MyAnimeList: [link]
Trailer: [link]
Részek összesen: 26
Szezon: 1996 - Tavasz
Típus: TV
Besorolás: PG-13 - Teens 13 or older
Forrás: Light novel
Értékelés: 10/8.03
Studió: [E&G Films]
Producer: [J.C.Staff], [TV Tokyo], [SoftX]
Téma: -
Műfaj: [Action], [Adventure], [Comedy], [Fantasy]
Egyéb Műfaj: -
Explicit Műfaj: -
Fordította: [AnimeAddicts], [Szinkronos]

Leírás:

Lina és Gourry Xoana városába érkeznek, hogy láthassák Xoana Könyvét, melyben állítólag nagy erejű varázslatok találhatóak. Amelia véletlenül pont ugyanebbe a városba érkezik követként, Seyruunt képviselve. Xoana királya és annak lánya Martina ugyanis sereget gyűjt és szándékuk, hogy meghódítsák a világot.

Mikor Amelia megtudja céljuk, elfogják Zelgadis segítségével, akit maguk mellé állítottak az ígérettel, hogy láthatja Xoana Könyvét, melynek segítségével ismét emberré változhat.

Persze nagy csata után kiderül, hogy a nevezetes könyvben csak gólemekkel kapcsolatos leírások vannak, így Zelgadis felmond megbízóinak, és végül az egész királyságot sikerül lebontaniuk csata közben.

Tovább keresnek hát, hogy Zelgadis, a szegény kiméra ismét emberként élhessen. A híres Claire Biblia lehet a legjobb megoldás, de azt persze nem olyan könnyű megtalálni. Utazásuk során új útitársra is akadnak, Xellosra, a Misztikus Papra, aki mindig a legkritikusabb pillanatot választja a távozásra és kedvenc mondása, hogy "ez titok".

De Xellos nem véletlenül került útjukba és az Atlas városában elszabadult lények és a Seyruunban történtek sem véletlenek. A csapások hátterében a Szörnyek belső csatározása áll. Gaav, a Démon Sárkány Király és Phibrizzo, a Pokol Ura ugyanis egymás ellen fordultak és Lináék is ennek a párviadalnak a közepében találják magukat.

Csatlakozz a közösséghez!

Már 14 éve, 6 hónapja és 4 napja csak értetek.
Az elmúlt 30 percben online látogatók: 22
Jellenlegi verzió: 6.1.6